Persberichten

Om informatie die voor u of uw organisatie belangrijk is aan een groot publiek kenbaar te maken zijn (massa)media erg belangrijk. Deze moeten dan ook, zeker in deze tijd, ‘gevoed’ worden met goede, heldere en eenvoudig plaatsbare informatie. Een goed en onderscheidend persbericht, verzonden aan het juiste adres en eventueel voorzien van een aantrekkelijke foto of illustratie, zal sneller overgenomen worden door de media en biedt dus meerwaarde. Jack Monde Tekst & Media heeft ruime ervaring op het gebied van persberichten, zowel met een commercieel als een sociaal, cultureel of maatschappelijk karakter. Free publicity kost eigenlijk maar zo weinig, maar levert vaak heel veel op.

Advertentie of folderteksten

Pakkende teksten die ‘verkopen’ of duidelijk informeren, de optimale kunst van het weglaten en toch alles vertellen wat je kwijt wilt. Ondersteunt door pakkende, foto’s of illustraties.

DM-campagne

Het verzorgen van een dm-campagne; inclusief concept, adressenbestand, verzorging mailpack, verzending en verzamelen van de respons. Ervaring binnen een breed scala opdrachtgevers, waaronder fondsenwervers, horeca en evenementenbedrijven, zorginstellingen, uitgevers en detaillisten.